Zoekt u een glazenwasser in Breda? | Loomans Cleaning Services

Wanneer u een glazenwasser  in Breda wilt inschakelen, dan wilt u in zee gaan met een professioneel en betrouwbaar bedrijf die kwaliteit levert. Zoek dan niet verder, maar maak van de diensten van Loomans Cleaning service. L.C.S. is opgericht in april 1976. Wij zijn dan ook trots op onze langdurige samenwerkingen met klanten van meer dan 30-40 jaar!

“Goede communicatie en een fijne samenwerking” is voor ons een belangrijk onderdeel.

Vakkundig glazenwasser in Breda

Het personeel van schoonmaakbedrijf L.C.S. is vakkundig geschoold. En de jarenlange ervaring staat borg voor kwaliteit in het werk dat L.C.S. uitvoert. Kortom, of het nu gaat om glazenwassen, schoonmaakbeurt, gevelreiniging of graffiti verwijderen, L.C.S. biedt u graag een gepaste oplossing

Schoonmaken is een vak!

Wij zijn aangesloten bij schoonmaak organisatie Siev.

Glazenwassen

L.C.S. werkt met een “Telescopisch glasbewassingssysteem”. Dit in combinatie met gedemineraliseerd water: kalkvrij en zonder mineralen, waardoor de glazen glanzend en streeploos schoon worden.

Wij werken indien nodig ook met hoogwerkers tot elke hoogte.

Gevelreiniging

L.C.S. heeft de nodige kennis en ervaringen op het gebied van gevelreiniging. Maar ook voor het verwijderen van begroeiing, alg-aanslag, kalkvorming, schimmel etc van stoepen en opritten.

Schoonmaak

Wij zijn in hoofdzaak een glazenwasserij maar bieden in sommige gevallen ook schoonmaakwerkzaamheden aan. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze vakkundige kennis en “milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen”.

Graffiti verwijderen

Ongewenste graffiti is een bron van ergernis!

L.C.S. is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, wij hebben twee manieren om graffiti milieuvriendelijk te verwijderen:

  • Met heet water tot 100 graden Celsius en tot 380 bar (indien nodig).
  • Door middel van ‘gritstralen’.

Verder bieden wij ook het intensief reinigen aan van b.v. gevels, vloeren of andere sterk vervuilde oppervakken waaronder algen, atmosferische vervuiling, cementsluier, verf, pur en lijm.

Wij maken o.a. gebruik van onze hoge druk equipment.

glazenwasser in Breda gezocht?

Heb je vragen?
Ik sta voor je klaar!